DOPRAVA ZA 1 CENT s Packetou, ale len do nedele 26.9.. Náš TIP: Čokoládové dobroty sú späť v ponuke

Zle sa vám mixuje? Niečo nefunguje? Skúste si prosím Mixit pustiť napríklad v prehliadači Edge, my to zatiaľ opravíme. Ospravedlňujeme sa!

Veganská omeleta s údeným kokosom

Vegánska kuchyňa nie sú len šalátové listy. Jednoduchosť varenia, bohatosť surovín a neustále hľadanie nových techník inšpiruje čoraz viac ľudí po celom svete.

Pripravili sme vegánske menu (v tomto prípade výborný tip na raňajky alebo večeru), plné energie a výživových zložiek. Táto zmyselná hostina vás naplní silou na celý deň a pozitívne naladí.

Žiadny deň sa nezaobíde bez jedla, našťastie sa môžeme vedome rozhodnúť, čo skončí na našich tanieroch. Nechajte sa dnes inšpirovať a strávte tento deň s našim jedálničkom založeným na rastlinnej strave.



Zloženie:

50 g - Zrnká v plnej poľnej

50 g - Kukuričné vločky

60 g - Cícerová múka (nie instantná)

20 g - Udený kokos 

150 ml - Teplá voda

- Polovica stredne veľkej cibule

- Polievková lyžica oleja

- Štipka čiernej soli (môže to byť aj himalájska soľ)

- Štipka korenia

- Štipka kurkumy


Spôsob prípravy:

1. Zmes na omeletu pripravíte zmiešaním cícerovej múky s teplou vodou, čiernou soľou, korením a kurkumou. Zmes by mala mať jednoliatu konzistenciu.

2. Pridajte "Zrnká v plnej poľnej" a kukuričné vločky, dôkladne ich premiešajte.

3. Cibuľu speníme na oleji na nepriľnavej panvici.

4. Keď je cibuľa osmažená, pripravenú zmes na omeletu rovnomerne rozmiestnite na panvicu, zakryte ju pokrievkou a na strednom ohni ju nechajte asi 2 - 5 minút.

5. Keď sú okraje vyprážanej omelety dozlatista, je čas ju prevrátiť.

6. Omeletu nechajte ďalšie 2 - 5 minút na strednom ohni.

7. Po príprave posypte omeletu Údeným kokosom a podávajte s čerstvou zeleninou.

Späť na všetky články

0 Komentárov k článku Veganská omeleta s údeným kokosom


Komentár

Ďalšie články

0 Košík Hore