Kokosovo-kakaová symfónia
Chrumkavé ovocie od Mixit je pri zdobení vašich kuchárskych diel ten najlepší pomocník! Je vždy po ruke, nepokazí sa a okamžite urobí veľkú parádu. Za túto lahodnú inšpiráciu, ktorá bola dotvorená práve s pomocou Mixit chrumkavého ovocia, ďakujeme veľmi pekne Paleoworld.
Spodná vrstva:
100 g mandľovej múky
55 g kokosového oleja
20 g kakaa
2 lyžice kokosového sirupu
Vrchná vrstva:
120 g kokosového krému
60 g kvalitnej čokolády
70 g (- 90g) jahodovej marmelády
- Najprv si v miske zmiešame všetky ingrediencie na spodnú vrstvu
- Vzniknutú hmotu preložíme do formy vyloženej papierom na pečenie a prstami rovnomerne rozprestrieme (okraje cca o 1cm vyššie).
- Vrchná vrstva: v menšom kastróliku ohrejeme kokosový krém, pridáme nalámanú čokoládu, jahodovú marmeládu a miešame, kým sa čokoláda nerozpustí.
- Hotový hladký krém prelejeme do formy a dozdobíme chrumkavým ovocím.
Skladujeme v chladničke. Dobrú chuť!
0 Komentárov k článku Kokosovo-kakaová symfónia